Jana Černohorská Hřebcová

provozní manažerka
školka v Černicích

Po absolvování studia ekonomie a managementu na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích se mi naskytla jedinečná příležitost dva roky žít a pracovat v USA, mimo jiné na pozici manažerky maloobchodní prodejny dětského zboží.
Po návratu do České republiky jsem strávila pět let ve společnosti Cushman & Wakefield, jako správce komerčních nemovitostí a poté přes dva roky na pozici nákupčí na Velvyslanectví USA v Praze. V době mezi rodičovskými dovolenými jsem pracovala jako administrátor a projektový manažer na Fakultě ekonomické ZČU v Plzni. Tuto pozici okrajově zastávám i v současné době.
Samozřejmou součástí mých (ne)všedních dnů je kultura a cestování. Pro relax těla i duše plavu a praktikuji jógu.
Jsem šťastnou maminkou Karolínky a Ondry, se kterými vzájemně poznáváme, učíme a provázíme se dětským světem a světem dospělých.
Rodinné centrum Na Schodech je nedílnou součástí naší rodiny již téměř 8 let. Od pravidelných návštěv komunitních akcí a divadel, účastí na kurzech pro děti i dospělé až po 4 nezapomenutelné roky naší Káji ve zdejší dětské skupině.
Nabídku na pozici provozní manažerky ŽIVÉ školky v Černicích nešlo tedy jinak, než okamžitě přijmout.
Tady jsem doma.